ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ-Σέρρες: Παρουσίαση των υποψηφίων για το Ευρωψηφοδέλτιο-Σήμερα Ψηφίζουν μέλη & φίλοι (65 φώτος)

ΣΥΡΙΖΑ-Σέρρες: Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωψηφοδέλτιο
- Διαφήμιση -

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ-Σέρρες: Παρουσίαση των υποψηφίων για το Ευρωψηφοδέλτιο-Σήμερα Ψηφίζουν μέλη & φίλοι

Σήμερα Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με συμμετοχή των απόδημων Ελλήνων, οι προκριματικές εκλογές μεταξύ των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σερρών:
Όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορούν να ψηφίσουν. Διαδικτυακά όσοι έκαναν εγγραφή για το λόγο αυτό μέχρι 7 Απριλίου 2024 στην πλατφόρμα του isyriza ή σε κάλπες που θα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

Στο Ν. Σερρών με επιμέλεια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σερρών, αλλά και των τοπικών οργανώσεων θα τοποθετηθούν κάλπες στα εξής σημεία:

Σέρρες -στα γραφεία του κόμματος, πλατεία Εμπορίου
Ροδολίβος- στα γραφεία της ΟΜ Αμφίπολης
Νέα Ζίχνη -στα γραφεία της ΟΜ Νέας Ζίχνης
Νέος Σκοπός- στο Παλιό Δημαρχείο
Νιγρίτα – στα γραφεία της ΟΜ Βισαλτίας
Σιδηρόκαστρο -στο ισόγειο του Δημαρχείου
Ποντισμένο -στο καφενείο του Τσουντουράκη

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σερρών, λόγω των προκριματικών εκλογών για το ευρωψηφοδέλτιο, πραγματοποιήσε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή στις 12 Απριλίου 2024 στην Πλατεία Ελευθερίας , με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστο Γιαννούλη, κατά την οποία έγινε και η παρουσίαση όλων των υποψηφίων των προκριματικών εκλογών για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
Νωρίτερα ο Χρήστος Γιαννουλης έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, όπου τόνισε την σημασία της ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές για την δίκαιη κατανομή των κονδυλίων, αλλά και για την επαναφορά της χώρας στο κράτος δικαίου, το οποίο έχει πληγεί, από τις πολιτικές της Κυβέρνησης της ΝΔ, αυτό το ανέδειξε και η έκθεση της κομισιόν.

Παράλληλα απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το έγκλημα στα Τέμπη και την σύγκριση με το… Μάτι. Αργότερα στην ομιλία του ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν μέμθηκε τους Σερραίους ψηφοφόρους για την επανεκλογή του πρώην Υπουργού Υποδομών Κώστα Αχ.Καραμανλή, αλλά ότι η μομφή απευθύνεται στον Κ.Μητσοτάκη :

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν τέσσερις από τους 21 υποψήφιους στην Κεντρική Μακεδονία για το ευρωψηφοδέλτιο.

Συγκεκριμένα: η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Κωνσταντάρας, ο καθηγητής νομικής Γιώργος Νούσκαλης και η Σερραία δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Συντονιστής της ΝΕ Σερρών ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Θωμαϊδης, ενώ συντόνιζε η υπεύθυνη επικοινωνίας κυρία Αγγελική Χαραλαμπίδου.

Από την σημερινή εκλογική διαδικασία από την Κεντρική Μακεδονία θα αναδειχθούν 4 (δύο άνδρες, 2 γυναίκες) που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με αντίστοιχους που θα εκλεγούν από τις άλλες περιφέρειες της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.