Η Δήμαρχος Σερρών υποδέχθηκε τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σερρών

Η Δήμαρχος Σερρών υποδέχθηκε μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σερρών
- Διαφήμιση -

Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα υποδέχθηκε τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σερρών

Τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Σερρών, υποδέχθηκε στο δημαρχείο, η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα. Οι μαθητές πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δήμο Σερρών στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού προγράμματος «Βουλή των Εφήβων: Βήματα Δημοκρατίας-Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή (2023-2024)».

- Διαφήμιση -

Η Δήμαρχος Σερρών, με χαρά συνομίλησε με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και απάντησε στις ερωτήσεις τους, σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου, τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Δήμαρχος Σερρών υποδέχθηκε μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣερρώνΟι μαθητές κατέθεσαν στην κ. Μητλιάγκα έγγραφο με τα αιτήματά τους, για το σχολείο, που αφορούν τη βελτίωση και συντήρηση του σχολικού χώρου.

Επιπλέον, ενημέρωσαν τη Δήμαρχο για τη συμμετοχή τους, στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου στις Συρακούσες, με το έργο «Τρωάδες» του Ευριπίδη, ζητώντας την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διανομής τους.

Η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, αφού συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου, τόνισε ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ικανοποίησης των αιτημάτων της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ζαχαρένια Τασάκου, κ. Μιχάλης Καβούκης και κ. Σοφία Βογιατζή.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.