Δήμος και επαγγελματίες της Εστίασης προσπαθούν να βρουν λύση για τα τραπεζοκαθίσματα – Βίντεο

Δήμος και επαγγελματίες Εστίασης λύση για τραπεζοκαθίσματα
- Διαφήμιση -

Δήμος και επαγγελματίες της Εστίασης προσπαθούν να βρουν λύση για τα τραπεζοκαθίσματα και για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση το πρωί της Πέμπτης, στο Δημαρχείο Σερρών, παρουσία της Δημάρχου Σερραίων Βαρβάρας Μητλιάγκα.

Είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει κατ΄επανάληψη στο παρελθόν την τοπική κοινωνία, την εκάστοτε Δημοτική Αρχή και τους πολίτες.

- Διαφήμιση -

Όπως φαίνεται κάποιοι επαγγελματίες της εστίασης, αναπτύσσουν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα από αυτά που προβλέπονται, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχουν φροντίσει καν να εκδώσουν άδεια από τον Δήμο.

Οι πολίτες σε αρκετές περιπτώσεις διαμαρτύρονται καθώς η διέλευση με καρότσι ή με αναπηρικό αμαξίδιο σε κάποια σημεία, είναι αδύνατη.

Ο Δήμος από την πλευρά του, ενημερώνει πως υπάρχει εδώ και χρόνια μια κανονιστική η οποία πρέπει να εφαρμοστεί και ζητάει τη συνεργασία και τη συμμόρφωση των επαγγελματιών εστίασης.

Όπως φαίνεται λύση δεν δόθηκε στο θέμα, αλλά τόσο η Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Χαράλαμπος Τσιλιακούδης, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον διάλογο προκειμένου να βρεθεί κοινώς αποδεκτή λύση.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η Βαρβάρα Μητλιάγκα τόνισε πως η περίοδος των συστάσεων έχει παρέλθει και πλέον στους παραβάτες θα επιβάλλεται το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.