Κ. Καραμανλής: “Το όραμα του Επιμελητηρίου Σερρών για τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου για την επιχειρηματικότητα γίνεται πράξη”

Κ. Καραμανλής: Το όραμα του Επιμελητηρίου Σερρών
- Διαφήμιση -

Κ. Καραμανλής: “Το όραμα του Επιμελητηρίου Σερρών για τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου για την επιχειρηματικότητα γίνεται πράξη”

Δήλωση Κώστα Καραμανλή:
“Το όραμα του Επιμελητηρίου Σερρών για τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στον Νομό μας γίνεται πλέον πράξη, ακριβώς όπως είχαμε δεσμευτεί.

- Διαφήμιση -

Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης αναβάθμισης για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Serexpo “Χρήστος Μέγκλας” αποτελεί την επισφράγιση των προσπαθειών που ξεκινήσαμε το 2021 με την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών, με την εξεύρεση στη συνέχεια των απαραίτητων χρηματοδοτικών πόρων και την οριστικοποίηση των μελετών από τον εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Υποδομών, την ΚΤ.ΥΠ., την δημοπράτηση του έργου και τελικά την ανάθεση υλοποίησής του στον ανάδοχο.

Οι Σέρρες θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, ικανό να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στον τόπο μας και να αποτελέσει πόλο νέων επενδύσεων και σημείο αναφοράς για το “επιχειρείν” στην Βόρεια Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Ακριβώς όπως αξίζει σε όλους τους Σερραίους που στηρίζουν δυναμικά την τοπική μας οικονομία, που μοχθούν και προοδεύουν, που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και θέσεις απασχόλησης.”

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.