Εντυπωσίασαν τα ιστορικά αυτοκίνητα που παρέλασαν στο κέντρο των Σερρών – Βίντεο

Εντυπωσίασαν τα ιστορικά αυτοκίνητα στο κέντρο των Σερρών
- Διαφήμιση -

Εντυπωσίασαν τα ιστορικά αυτοκίνητα που παρέλασαν στο κέντρο των Σερρών –

Μία φάση του γνωστού (και δημοφιλούς στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου) “Mycenaean-Minoan Rally” (7/4-25/4) φιλοξένησε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, σήμερα Τετάρτη10 Απριλίου.

- Διαφήμιση -

Πρόκειται για ετήσια διοργάνωση, με στόχο την επαφή και γνωριμία με τις μεσογειακές χώρες, ιδίως με την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκειά της, κάτοχοι ιστορικών αυτοκινήτων από τη μεγάλη Βρετανία και την δυτική Ευρώπη περιδιαβαίνουν οδηγώντας και ανακαλύπτουν τόπους και τον πολιτισμό τους.

Ειδικότερα, μετά την Ηγουμενίτσα (και μέχρι την πανηγυρική κάθοδό τους στην Αθήνα, την Κεφαλλονιά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη) την τιμητική τους έχουν η πρωτεύουσα της βόρειας Ελλάδας και η πόλη των Σερρών, όπου υπάρχει και το μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας.

Έτσι, σήμερα κατέφθασαν στις Σέρρες περί τα τριάντα ιστορικά αυτοκίνητα (των Jaguar, Rolls Royce, Mercedes κ.α.), προκειμένου ν’ απολαύσουν ένα ξεχωριστό δίωρο οδήγησης (10:00 π.μ-12:00 το μεσημέρι) στο ασφαλές κι ελεγχόμενο περιβάλλον του Αυτοκινητοδρομίου.

Ευθύς αμέσως, δεκαπέντε ή είκοσι από τους οδηγούς με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητά τους ξεκίνησαν από το Αυτοκινητοδρόμιο και κατέληξαν στην Κεντρική πλατεία Ελευθερίας και στον κεντρικό πεζόδρομο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Για το εντυπωσιακό event μίλησε ο Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών Κωνσταντίνος Μπέγος.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.