Σύσκεψη για την πυροπροστασία στην ΠΕ Σερρών – Βίντεο

Σύσκεψη για την πυροπροστασία στην ΠΕ Σερρών
- Διαφήμιση -

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών συγκάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους με την Πολιτική Προστασία Φορείς στο Διοικητήριο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα τη πυροσπροστασίας στην ΠΕ Σερρών.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής ζήτησε από τους Δημάρχους και τους Αντιδημάρχους που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη να ολοκληρώσουν και να εφαρμόσουν το σχεδιασμό που προβλέπεται για την αντιπυρική περίοδο.

- Διαφήμιση -

Από την πλευρά τους οι αυτοδιοικητικοί επανέλαβαν την αδυναμία που υπάρχει λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και πόρων. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι: Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Ανδρέας Θεοδωρίδης, Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Παντελής Ελευθεριάδης, Διοικητές των Πυροσβεστικών Κλιμακίων της Περιφερειακής Ενότητας, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Σερρών Κώστας Αργυρίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Βασιλκαρίδης, Διοικητής Τροχαίας Σερρών Παναγιώτης Ηπειρώτης, Υποδιοικητής 10ου Συντάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχης Ευαγγελίδης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σερρών Γιώργος Καδή, Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών Κατερίνα Αναγνωστίδου, Δήμαρχος Βισαλτίας Βάνα Πλιάκου, Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Ιωάννης Γκουτζουρέλας, Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Εμμανουήλ Παππά Νικόλαος Μόσχος, Δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βαλάντης Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ιερουσαλήμ Πατούσης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής Βασίλης Τσαβλίδης.

Σύσκεψη για την πυροπροστασία στην ΠΕ Σερρών

Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν για μια ακόμη φορά την ατομική ευθύνη του πολίτη, που έγκειται κυρίως στους καθαρισμούς των οικοπέδων και στην αποφυγή ανάμματος φωτιάς για κάψιμο χόρτων, διευκρινίζοντας πως τα πρόστιμα είναι “τσουχτερά”.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.