Βαρβάρα Μητλιάγκα «Δεδομένη η συνεργασία του Δήμου Σερρών με το ΔΙΠΑΕ»

Μητλιάγκα: Δεδομένη η συνεργασία Δήμου Σερρών με ΔΙΠΑΕ
- Διαφήμιση -

Βαρβάρα Μητλιάγκα «Δεδομένη η συνεργασία του Δήμου Σερρών με το ΔΙΠΑΕ»

Η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Φοιτητικής Μέριμνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΔΙΠΑΕ-Πανεπιστημιούπολη Σερρών, Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης κ. Βασιλική Βρανά και τον Πρόεδρο του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής κ. Αθανάσιο Πανταζόπουλο.

- Διαφήμιση -

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν εποικοδομητικό. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία σε διάφορους τομείς, μεταξύ του Δήμου Σερρών και του Ιδρύματος. Μάλιστα, αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα, να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο συνεργασίας, με σκοπό να αξιοποιηθεί το δυναμικό της Πανεπιστημιούπολης, με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Μητλιάγκα: Δεδομένη η συνεργασία Δήμου Σερρών με ΔΙΠΑΕ

«Το ΔΙΠΑΕ-Πανεπιστημιούπολη είναι ένα “κομμάτι” της κοινωνίας των Σερρών, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο. Επιδίωξή μας είναι να βοηθήσουμε τους νέους και τις νέες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, να συμβάλλουμε στην εξωστρέφεια του Ιδρύματος και να βρεθούν τρόποι συνεργασίας με τον Δήμο» ανέφερε αμέσως μετά την συνάντηση, η Δήμαρχος Σερρών κ. Μητλιάγκα και πρόσθεσε: «Θέλουμε και μας ενδιαφέρει το Πανεπιστήμιο να παραμείνει και να δυναμώσει. Στόχος μας, είναι να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο συνεργασίας, με προοπτική ουσιαστικής συνεργασίας στο μέλλον». 

Από την πλευρά τους, τόσο η κ. Βρανά, όσο και ο κ. Πανταζόπουλος, ευχαρίστησαν την κ. Μητλιάγκα για τη συνάντηση που είχαν μαζί της, δηλώνοντας ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον της Δημάρχου για τη λειτουργία της Πανεπιστημιούπολης των Σερρών.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.