Κ. Βαλταδώρου για το «λουκέτο» στο Ειρηνοδικείο Νιγρίτας

Κ.Βαλταδώρου ερώτηση έργα στην περιαστική οδό των Σερρών Κ. Βαλταδώρου για το «λουκέτο» στο Ειρηνοδικείο Νιγρίτας Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΚΜ προτεραιότητες ΠΕ Σερρών
- Διαφήμιση -

Κ. Βαλταδώρου για το «λουκέτο» στο Ειρηνοδικείο Νιγρίτας: «Χωρίς λογική και τεχνοκρατική προσέγγιση το νομοσχέδιο για τον νέο δικαστικό χάρτη»

Την έντονη αντίθεσή της στο κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Νιγρίτας, εξέφρασε η Περιφερειακή Σύμβουλος Σερρών της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και δικηγόρος Καλλιόπη (Κέλυ) Βαλταδώρου.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, η κ. Βαλταδώρου εξαπέλυσε δριμεία «επίθεση» και προς την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά και τη δημοσιοποίηση του νέου δικαστικού χάρτη, κάνοντας λόγο για ένα νομοσχέδιο με έντονη κομματική «χροιά», χωρίς τεχνοκρατική προσέγγιση, αλλά και χωρίς λογική.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Περιφερειακής Συμβούλου Σερρών και Αντιπροέδρου του Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Βαλταδώρου έχει ως εξής:
«Δόθηκε στην δημοσιότητα χθες το νομοσχέδιο για τον νέο δικαστικό χάρτη. Ένα νομοσχέδιο με έντονο κομματικό «άρωμα», χωρίς καμία τεχνοκρατική προσέγγιση, χωρίς καμία λογική.
Μεταξύ άλλων ανερμάτιστων και παράλογων διατάξεων, αποφασίζεται να κλείσει το Ειρηνοδικείο Νιγρίτας.
Μια από τις τελευταίες υπηρεσίες της πόλης. Από τις λίγες που «έφερναν» κόσμο στην περιοχή. Από τα Ειρηνοδικεία, με μεγάλη δικαστηριακή ύλη. Το Ειρηνοδικείο της έδρας των φυλακών του νόμου.
Παρά την δωρεάν παραχώρηση από την Δημοτική Αρχή του ιδιόκτητου κτηρίου του Γερακίνα. Παρά τις αντιδράσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.
Χωρίς καμία αιτιολογία.
Τα περιθώρια αντίδρασης λίγα μεν, αξίζει τον κόπο να τα εξαντλήσουμε δε. Η περιοχή της Βισαλτίας δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση».

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.