Κ. Χατζηδάκης στη «Ν»: Επιτάχυνση επενδύσεων τη διετία 2024-2025

Επιτάχυνση επενδύσεων
- Διαφήμιση -

Κ. Χατζηδάκης στη «Ν»: Επιτάχυνση επενδύσεων τη διετία 2024-2025

Μήνυμα πολιτικής σταθερότητας στις ευρωεκλογές

- Διαφήμιση -

«Το 2024 και το 2025 θα είναι χρονιές με πολύ σημαντικότερες επενδύσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στη «Ναυτεμπορική» και τον Μιχάλη Ψύλο.

«Είμαι, απολύτως αισιόδοξος ότι -εφόσον συνεχίσουμε με μία φιλο-επενδυτική πολιτική- θα πετύχουμε και το 2024 το στόχο μας για τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις» σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης. Υπογραμμίζει ταυτόχρονα την ανάγκη «να σταλεί ένα μήνυμα πολιτικής σταθερότητας από την ψήφο των ευρωεκλογών, καθώς θα είναι επίσης θετικό για την οικονομία»

Αναφορικά με την αύξηση στον κατώτατο μισθό, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών τη χαρακτήρισε «δύσκολη απόφαση», διότι-όπως είπε-«πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις αυξημένες ανάγκες των εργαζόμενων που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό και στις αντοχές των επιχειρήσεων. Αν προχωρήσεις πέραν των αντοχών των επιχειρήσεων, θα ξεκινήσουν να κλείνουν και τα προσωρινά μπράβο θα γίνουν μόνιμες αποδοκιμασίες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.