Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών – Τα θέματα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών προφυλάκιση Δημάρχου Χειμάρρας Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ΤΕΘΑ Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ.Σερρών -serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών την Tρίτη 02 του μηνός Απριλίου 2024 και ώρα 12:05 μ.μ., για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης σχετικά με γνωμοδότηση για θανάτωση ή μη δένδρου, ευθύνης του Δήμου Σερρών εντός του εργοταξίου της Πλατείας Ειρήνης.
ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης σχετικά με γνωμοδότηση για την μελέτη περιοδικής πεζοδρόμησης οδού στην Τ.Κ. Λευκώνα Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ.αρ. 2/2024 μελέτης του Τμήματος Προμηθειών & του Τμήματος Μηχ/σης Τεχνολογίας Πληροφ/κής & Επικοινωνιών και του τρόπου εκτέλεσης της δημόσιας σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια τόνερ και μελανιών φωτοτυπικών μηχ/των & εκτυπωτών για ΟΠΑΚΠΑ & ΚΕΔΗΣ» για το έτος 2024, προϋπολογισμού 14.498,00€ χωρίς ΦΠΑ και 17.977,52 € με ΦΠΑ.
ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’αρ.167/2024 Α.Δ.Ε. περί « Λήψη απόφασης για κλείσιμο αδρανών λογαριασμών από καταργηθέντες Δήμους (Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού)».
ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλετών από τους χρηματικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου, δημοτών μας, πράξεων βεβαίωσης δημοτικών φόρων, τελών δικαιωμάτων, εισφορών, προστίμων κ.λ.π. από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες, λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς το πρόσωπό τους.
ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1.500,00€ με ΦΠΑ, για την αμοιβή άμισθου υποθηκοφύλακα – έξοδα Ελληνικού Κτηματολογίου.
ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 24,80€ με ΦΠΑ, για την ανανέωση του ονόματος χώρου (DOMAIN NAME) OPAKPA.GR στο διαδίκτυο μέσω εταιρείας-καταχωρητή (ΟΤΕ).
ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 12,92€ με ΦΠΑ, για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στην Τράπεζα της Ελλάδος.
ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 20,00€ με ΦΠΑ, για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στην κα Τ. Ε.
ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 166,60€ με ΦΠΑ, για την πληρωμή των τελών χρήσης ραδιοσυχνοτήτων ασυρμάτων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Διεύθυνση Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας
ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη αποφάσεων για την χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων:
α) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος «ΑΒΗΣΣΥΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ », επί της οδού Κουντουριώτου 14-16.
β) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος «ΧΟΥΡΟΥΖΙΔΗ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.», με την επωνυμία «STREET CAMEO» επί της οδού Δ. Σολωμού 45.
γ) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος κ. IVANKA XRISTOVA TODOROVA, με την επωνυμία «CARPE DIEM» επί της οδού Γ. Παπανδρέου 1.
δ) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος «ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», επί του πεζοδρόμου της οδού Π. Τσαλδάρη 39.
Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. για δύο (2) μήνες για το Τμήμα Παιδείας.
ΘΕΜΑ 13ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας της Δημάρχου Σερρών κας Βαρβάρας Μητλιάγκα, στην Αθήνα την 29η & 30η Μαρτίου 2024.

Διεύθυνση Καθαριότητας
ΘΕΜΑ 14ο : Λήψη αποφάσεων για την έγκριση μετακινήσεων υπηρεσιακών οχημάτων εκτός Νομού:
α) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9544 οχήματος την 27η Μαρτίου 2024 , με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση της Δημάρχου Σερρών κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα σε ενημερωτική συνάντηση για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων σε μη Αστικές Περιοχές, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027.
β) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9546 οχήματος την 27η Μαρτίου 2024 , με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση των υπαλλήλων του Δήμου κ.κ. Κοκκινίδου Αθηνάς και Μαρινάκη Αικατερίνης σε ενημερωτική συνάντηση για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων σε μη Αστικές Περιοχές, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.