ΣΕΑΝ Σερρών – Εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρο

ΣΕΑΝ Σερρών - Εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρο
- Διαφήμιση -

ΣΕΑΝ Σερρών – Εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρο

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού και το παράρτημα Σερρών της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού διοργανώνει μια πολυδιάστατη εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρο μας, τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη και τον αγώνα της ΕΟΚΑ για την ελευθερία της Κύπρου.

- Διαφήμιση -

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Μικελίδης Γενικός γραμματέας του ΣΕΑ Λεμεσού ο οποίος θα αναφερθεί στο ηρωικό πρότυπο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Οι μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών θα παρουσιάσουν θεατρικό δρώμενο και τραγούδια αφιερωμένα στην ΕΟΚΑ και τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Σερρών μέσα από αφήγηση και προβολή οπτικοακουστικού υλικού θα παρουσιάσει τον αγώνα της ΕΟΚΑ για την ελευθερία της Κύπρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 19:00, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών και η  είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.