Υπογραφή σύμβασης για αδειοδότηση 12 λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

σύμβασης αδειοδότησης 12 Δημοτικών παιδικών σταθμών
- Διαφήμιση -

Υπογραφή σύμβασης για αδειοδότηση 12 λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Τη σύμβαση του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.99/2017» υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα με τον εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρείας, κ. Αναγνώστη Καφεστίδη.

- Διαφήμιση -

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 760.000,00 ευρώ και αφορά τη βελτίωση των υποδομών 12 παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Σερρών για την αδειοδότηση τους.

Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 12 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Η Δήμαρχος Σερρών, κ. Μητλιάγκα αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε σχετικά: «Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, η οποία έπρεπε να είχε προχωρήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουμε ολοκληρώσει ό,τι εκκρεμότητες υπήρχαν για να μπορέσουμε με τον ανάδοχο της εταιρείας, να υπογράψουμε και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Ειδικά, όσον αφορά τα σχολεία, ως δημοτική αρχή μας ενδιαφέρει πολύ γιατί έχει να κάνει με την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών».

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.