Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών – Τα θέματα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών προφυλάκιση Δημάρχου Χειμάρρας Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ΤΕΘΑ Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ.Σερρών -serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών, την Tρίτη 26 του μηνός Μαρτίου 2024 και ώρα 12:05 π.μ., για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Νομική Υπηρεσία
ΘΕΜΑ 1ο : Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. έκθεσης κατάθεσης δικογράφου ΑΣΦ334/2023 Αίτησης – Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων (αρ. 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Σ. Π. κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών.
ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. έκθεσης κατάθεσης δικογράφου ΑΣΦ381/2023 Αίτησης – Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων (αρ. 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Κωνσταντινίδου Κωνσταντίνας κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών.
ΘΕΜΑ 3ο : Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. έκθεσης κατάθεσης δικογράφου ΑΣΦ422/2023 Αίτησης – Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων (αρ. 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Ρίζου Σωτηρίου κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών.
ΘΕΜΑ 4ο : Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της με αρ.254/2023 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών επί της με αριθμό καταχώρησης ΑΚ 100/6-8-2020 Ανακοπής που άσκησε η Β.Π. κατά του Δήμου Σερρών.
ΘΕΜΑ 5ο : Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της με αρ.242/2023 απόφασης του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης επί της με γενικό αριθμό κατάθεσης 6950/2022 και ειδικό αριθμό 109/2022 αγωγής που άσκησαν οι Ι.Σ., Μ. Κ. & Δ. Π. κατά του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 6ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. για δύο (2) μήνες για το Τμήμα Κοιμητηρίων.

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη αποφάσεων σχετικά με γνωμοδοτήσεις για την θεσμοθέτηση θέσεων φορτοεκφόρτωσης:
α) επί της οδού Μεραρχίας 57.
β) επί της οδού Αγίου Αντωνίου 5.
ΘΕΜΑ 8ο : Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση και αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Σερρών και Λευκώνα Δήμου Σερρών έτους 2021».

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για την κατακύρωση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης των τμημάτων Α, Β και Γ υπ’ αρ.884 αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Σερρών.
ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1.346,65€ με ΦΠΑ, για την απόδοση μισθωμάτων σχολικών αγρών για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του έτους 2024.

Διεύθυνση Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας
ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη εξώδικου συμβιβασμού και έγκριση καταβολής αποζημίωσης υπέρ τεσσάρων αγροτών κατοίκων των Κ. Μητρουσίου και Λευκώνα του Δήμου Σερρών, λόγω ζημίας των καλλιεργειών στα αγροτεμάχιά τους με υπαιτιότητα του Δήμου Σερρών».

Διεύθυνση Καθαριότητας
ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάν παραχώρησης σκαπτικού μηχανήματος από τη ΔΕΥΑΣ για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.
ΘΕΜΑ 13ο : Λήψη αποφάσεων για την έγκριση μετακινήσεων υπηρεσιακών οχημάτων εκτός Νομού:
α) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9545 οχήματος και του με αρ. κυκλοφορίας ΚΤΥ-2976 απορριμματοφόρου την 19η Μαρτίου 2024.
β) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9544 οχήματος: i) την 21η Μαρτίου 2024 , με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση της Δημάρχου Σερρών κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και ii) την 22α Μαρτίου 2024 για την παραλαβή της κας Δημάρχου και επιστροφή της στις Σέρρες.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.