Ό,τι μπήκε Δεκέμβριο του 2023 για πετρέλαιο πιστώνεται Απρίλιο στο μισό, στην εκκαθάριση τυχόν αλλαγές ΟΣΔΕ

πετρέλαιο
- Διαφήμιση -

Αποκλίσεις από τα ποσά που ενδεχοµένως αναµένουν οι παραγωγοί αλλά και αποκλεισµούς από την πίστωση της προκαταβολής «περιγράφει» η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης έτους 2024.

Πέτρος Γκόγκος

- Διαφήμιση -

Με ορίζοντα πληρωµής τη ∆ευτέρα 1η Απριλίου και µε δεδοµένο ότι δηλώσεις ΟΣ∆Ε 2024 δεν θα υπάρχουν, ακόµα και αν έχει ανοίξει η πλατφόρµα µέχρι τα τέλη Μαρτίου όπως δεσµεύονται στο Αγροτικής Ανάπτυξης, το νοµικό τµήµα του υπουργείου µαζί µε το αντίστοιχο του υπουργείου Οικονοµικών, έχουν προχωρήσει σε µια «παράκαµψη» προκειµένου να επιτευχθεί η πίστωση της προκαταβολής.

Η παράκαµψη έρχεται ουσιαστικά να αξιοποιήσει τη λίστα δικαιούχων της προηγούµενης χρονιάς µε την προϋπόθεση ότι οι παραγωγοί παραµένουν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκµεταλλεύσεων µε τελευταία εγγραφή την ηµεροµηνία δηµοσίευσης της ΚΥΑ, δηλαδή την περασµένη ∆ευτέρα 11 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.