Κάλεσμα του Δημάρχου Ηράκλειας για Κούλουμα στα χωριά του Δήμου

Μήνυμα Δημάρχου Ηράκλειας για την 25η Μαρτίου Κάλεσμα Δημάρχου Ηράκλειας για Κούλουμα στα χωριά του Δήμου
- Διαφήμιση -

Κάλεσμα του Δημάρχου Ηράκλειας για Κούλουμα στα χωριά του Δήμου

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης προσκαλεί όσους θέλουν να περάσουν την ημέρα τους με έναν μοναδικό τρόπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ηράκλειας.

- Διαφήμιση -

Στις εκδηλώσεις θα διανεμηθούν σε όλους του δημότες και τους επισκέπτες παραδοσιακά εδέσματα της Καθαρά Δευτέρας, λαγάνες, χαλβάς, φασολάδα, τουρσί και φυσικά κρασί τα οποία προετοιμάζονται από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου.

Κάλεσμα του Δημάρχου Ηράκλειας για Κούλουμα στα χωριά του Δήμου:
«Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια σημαντική γιορτή με ιδιαίτερο συμβολισμό. Η Καθαρά Δευτέρα συμβολίζει την καθαρότητα καθώς είναι η πρώτη μέρα της Σαρακοστής δηλαδή της μεγάλης νηστείας του Πάσχα που διαρκεί 40 μέρες. Αποτελεί μια καλή αφορμή για ατομική , συλλογική και κοινωνική κάθαρση. Όλοι μας την χρειαζόμαστε για να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη αυτά που σχεδιάζουμε και ονειρευόμαστε. Σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ηράκλειας θα στηθεί ένα ¨υπαίθριο τραπέζι¨ για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες για να χαρούν την ημέρα με τα παιδιά ,τα εγγόνια τους και για να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό τους.»

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.