Σε εξέλιξη η ανακαίνιση στο ιστορικό κτίριο της ΠΕ Σερρών – Βίντεο

ανακαίνιση είναι σε εξέλιξη στο ιστορικό κτίριο της ΠΕ Σερρών Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που δεν είναι μέλη του συλλόγου μας, αλλά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετεί
- Διαφήμιση -

Στην ανακαίνιση η οποία είναι σε εξέλιξη στο ιστορικό κτίριο της ΠΕ Σερρών, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο κ.Σπυρόπουλος υπενθύμισε πως εδώ και δύο περίπου χρόνια το κτίριο της Αντιπεριφέρειας ανήκει στους Σερραίους και στις Σερραίες, μετά την παραχώρηση που επετεύχθη σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, όπου ανήκε.

- Διαφήμιση -

Ως ιδιοκτήτης πλέον η Αντιπεριφέρεια μπορεί να εκτελεί εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης και αυτό συμβαίνει τον τελευταίο καιρό.

Ο κ.Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ενώ αναφερόμενος στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” δήλωσε πως θα γίνουν ελάχιστες παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με τον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.