Σε εξέλιξη 2 προγράμματα απονιτροποίησης ύψους 150 εκατ. ευρώ

προγράμματα απονιτροποίησης
- Διαφήμιση -

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για το Μέτρο 5.2 που αφορά την δωρεάν αντικατάσταση ζώων και ανακατασκευή στάβλων και κυψελών, ενώ, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ των οποίων η εξόφληση θα γίνει έως τέλος Ιουνίου, αναμένεται να ξεπεράσουν το αρχικώς υπολογισθέν ποσό των 260 εκατ. ευρώ. Ο υπουργός μιλώντας με αγρότες επισήμανε ότι τηρούνται με συνέπεια όλα τα χρονοδιαγράμματα καθώς ο ΕΛΓΑ, αλλά και τα μέτρα 5.2 και αυτό για τις παρακάρλιες περιοχές που για πρώτη φορά εφαρμόζονται, ελέγχονται από την ΕΕ. Παράλληλα υπενθύμισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη δύο προγράμματα απονιτροποίησης που αφορούν στη Θεσσαλία ύψους, αθροιστικά, 150 εκατ. ευρώ.

Σε εξέλιξη δύο προγράμματα απονιτροποίησης 150 εκατ. ευρώ, δηλώνει ο Αυγενάκης

- Διαφήμιση -

Η επιτυχία της Ελλάδος με την υιοθέτηση από την πλευρά του ΕΛΚ του ψηφίσματος που κατέθεσε η χώρα μας για την κλιματική κρίση και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ΚΑΠ, είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης δουλειάς που έγινε εδώ και καιρό και έχει ξεκινήσει πριν από τις κινητοποιήσεις, με τη δημιουργία συμμαχιών σε όλα τα επίπεδα της ΕΕ, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στον Άρη Πορτοσάλτε, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.