Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Σερρών

Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Σερρών Τακτική Γενική Συνέλευση
- Διαφήμιση -

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στις 18 Φεβρουαρίου 2024 διενήργησε με εξαιρετική επιτυχία την Τακτική Γενική Συνέλευσή της, επικυρώνοντας τον οικονομικό απολογισμό έτους 2023, κατόπιν της έκθεσης νομιμότητας δαπανών της εξελεγκτικής επιτροπής, ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό του έτους 2024 και εγκρίνοντας τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2023.

Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Σερρών Τακτική Γενική Συνέλευση

- Διαφήμιση -

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΣΠΕΕΣ αναφέρεται:
Το Σωματείο εκφράζοντας τυπικά αλλά ιδίως ουσιαστικά τις δυνάμεις του έμπρακτου ποιοτικού και υγιούς συνδικαλισμού στις Ε.Δ., αποτελεί το παράδειγμα μίμησης του επαγγελματικού στρατιωτικού συνδικαλισμού περί της εφαρμογής του υφιστάμενου νόμου, του Αστικού Κώδικα και του Καταστατικού του, επιδεικνύοντας πλούσιο έργο ως αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας με ιδιαίτερα τεκμηριωμένες προτάσεις και ενδελεχείς δράσεις.
Σε κάθε περίπτωση τα πεπραγμένα που προέταξε το Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση επικυρώθηκαν Ομόφωνα.

Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Σερρών Τακτική Γενική Συνέλευση Περαιτέρω, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στην οποία προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν, ο Βουλευτής κ. Λεονταρίδης Θεόφιλος, η  Βουλευτής κα Αραμπατζή Φωτεινή, ο Βουλευτής κ. Μπούμπας Κωνσταντίνος, η Αντιδήμαρχος κα Παλάζη Χρυσάνθη, αντιπρόσωποι του Βουλευτή κ. Καραμανλή Κωνσταντίνου και Βουλευτή κ. Χατζηβασιλείου Αναστασίου καθώς και εκπρόσωπος του ΑΔΦ.

Προσκλήθηκε επίσης, ο Δήμαρχος Σιντικής, ο οποίος ανέφερε συγκεκριμένο κώλυμα, γνωρίζοντάς μας μεταξύ άλλων ότι «Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση στην κοπή της Βασιλόπιτας…. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και καλή επιτυχία στην εκδήλωση!», ενώ δεν υπήρξε εκπροσώπηση από την Αντιπεριφέρεια της ΠΕ Σερρών μετά την πρόκλησή μας.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, με ομάδα που πλαισίωνε τον Πρόεδρο κ. Ρώτα Δημήτριο, η οποία προέβηκε σε διεξοδική ενημέρωση των μελών με δυνατότητα ερωταπαντήσεων, όπου και περατώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. έτους 2024.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.