Που βρισκόμαστε με το θέμα των στρατοπέδων στον Δ.Σερρών – Βίντεο

Που βρισκόμαστε με το θέμα των στρατοπέδων στον Δ.Σερρών Δήμος - Μητρόπολη Ανακωχή Στρατόπεδα Σέρρες στρατόπεδα
- Διαφήμιση -

Που βρισκόμαστε με το θέμα των στρατοπέδων στον Δ.Σερρών

Ένα θέμα που απασχόλησε επί σειρά ετών τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία, είναι αυτό της παραχώρησης των πρώην στρατοπέδων στον Δ.Σερρών.

- Διαφήμιση -

Το πρώην Στρατόπεδο “Κολοκοτρώνη” παραχωρήθηκε προς χρήση από το Υπουργείο Οικονομικών στο Επιμελητήριο Σερρών για 20 συν 10 χρόνια.

Το πρώην Στρατόπεδο “Εμμανουήλ Παππά” (έκτασης 193 στρ.) είναι αγνώστου ιδιοκτησίας, πλην 55 στρ. τα οποία ανήκουν στο Δήμο Σερρών.

Το πρώην Στρατόπεδο “Παπαλουκά” ανήκει στο Δήμο Σερρών σύμφωνα με το Εθνικό Κτηματολόγιο, αλλά το ΤΕΘΑ εγείρει θέματα ιδιοκτησίας και μπορεί να καταθέσει ένσταση διεκδικώντας την ιδιοκτησία του πρώην στρατοπέδου, μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

H Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, τις προηγούμενες μέρες είχε επαφές με Υπουργούς στην Αθήνα, τους οποίους ενημέρωσε για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, ενώ έθεσε στο πιο υψηλό επίπεδο τα ζητήματα και τις διεκδικήσεις του δήμου Σερρών, μεταξύ αυτών και το θέμα των Στρατοπέδων.

‘Υπάρχει η πολιτική βούληση για να κλείσει το θέμα” δήλωσε η Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.