Δημοτική Επιτροπή Δ.Σερρών: “Θα ρωτήσετε την κυρία Παλάζη” – βίντεο

Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών Δημοτική επιτροπή Δ.Σερρών:
- Διαφήμιση -

Δημοτική Επιτροπή Δ.Σερρών: “Θα ρωτήσετε την κυρία Παλάζη”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δ.Σερρών, προκειμένου να αποφασίσει για τα θέματα:

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 1ο : Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 29.140,00€ με ΦΠΑ, για την έγκριση και ψήφιση/διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024».
Προϋπολογισμός: 23.500,00 € χωρίς ΦΠΑ και 29.140,00 € με ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 28.760,53€ με ΦΠΑ, για την προμήθεια/παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024»
Προϋπολογισμός: 25.127,40 € χωρίς ΦΠΑ και 28.760,53 € με ΦΠΑ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Σερρών, η συνεδρίαση κρίθηκε κατεπείγουσα λόγω του περιορισμένου χρονικού διαστήματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ανωτέρω εορταστικών εκδηλώσεων.

Τα δύο θέματα εγκρίθηκαν ομόφωνα από την Δημοτική Επιτροπή η οποία συνεδρίαζε με τους κ.κ. Κουφοτόλη, Γάτσιο, Μπάρμπα, Κεσούλη, Πουλιάκα και Φρυδά, ενώ απουσίαζαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης οι οποίοι με έγγραφο τους γνωστοποίησαν πως δεν θα συμμετέχουν στη συνεδρίαση, καθώς την θεωρούν “αδικαιολόγητα κατεπείγουσα”.

Μετά την ομόφωνη έγκριση των δύο θεμάτων ζητήθηκε τόσο από τον πρόεδρο της επιτροπής Νίκο Κουφοτόλη, όσο και από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μπάρμπα Μαγδαληνή να απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων για τις αποφάσεις που έλαβαν, για το που και πως θα διατεθούν τα χρήματα των Σερραίων πολιτών, αλλά και για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, προκειμένου να υλοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Σερρών.

Η απάντηση ήταν “Θα ρωτήσετε την κυρία Παλάζη” (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού). Όσο και αν επέμεναν οι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν τη συνεδρίαση να ρωτούν την Αντιδήμαρχο Οικονομικών για τα οικονομικά θέματα των εκδηλώσεων, καθώς εκείνη είναι που θα υπογράψει την τελική απόφαση, η απάντηση παρέμενε η ίδια: “Θα ρωτήσετε την κυρία Παλάζη”.

Νωρίτερα ο κ.Κουφοτόλης ρωτήθηκε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και επανέλαβε: “Θα ρωτήσετε την κυρία Παλάζη”.

Συμπέρασμα: Συνεδριάζει η Δημοτική επιτροπή αποτελούμενη από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, αποφασίζει και μάλιστα ομόφωνα, αλλά γιατί, πως, τι αποφασίστηκε… “Θα ρωτήσετε την κυρία Παλάζη”!!!

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.