Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δ.Σερρών – Τα θέματα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών προφυλάκιση Δημάρχου Χειμάρρας Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ΤΕΘΑ Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ.Σερρών -serrespost
- Διαφήμιση -

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δ.Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 του μηνός Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13:35, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Νομική Υπηρεσία
ΘΕΜΑ 1ο : Λήψη απόφασης για ορισμό εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. κατάθεσης ΓΑΚ 20305/2024 Μη Αυτοτελούς Αίτησης Προσωρινής Διαταγής (Κατά τη διαδικασία των άρθρων 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Η. Θ. κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης για ορισμό εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. κατάθεσης ΓΑΚ 20331/2024 Μη Αυτοτελούς Αίτησης Προσωρινής Διαταγής (Κατά τη διαδικασία των άρθρων 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Κ. Α. κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

- Διαφήμιση -

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
ΘΕΜΑ 3ο:Λήψη αποφάσεων για την εξουδιοδότηση για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του πρώην Νομικού Προσώπου ΟΠΑΚΠΑ.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας των θεμάτων.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.