Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών – Raceroms 6H 2024 – Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών - Raceroms 6H 2024
- Διαφήμιση -

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών – Raceroms 6H 2024 – Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου, το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό Trackday που έχει αφήσει το στίγμα του.

- Διαφήμιση -

Ένα trackday που στόχο έχει να επιδείξει την αντοχή και ομαδικότητα σε μεγάλη διάρκεια. Τη διοργάνωση υποστηρίζει η εταιρία λογισμικού βελτίωσης οχημάτων Raceroms με δραστηριότητα σε Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Βουλγαρία.

Να σημειωθεί ότι αναμένονται-πέραν των ελληνικών-πολλές συμμετοχές από τη γειτονική χώρα.

Σκοπός του διοργανωτή είναι να προσφέρει ένα διασκεδαστικό, ασφαλές διήμερο και να φέρει πιο κοντά στους οδηγούς που χαίρονται την πίστα, την έννοια της αντοχής και ομαδικότητας στην αγωνιστική οδήγηση.

Το πρόγραμμα
Το Σάββατο η πίστα και η Raceroms θα φιλοξενήσει από τις 10:00 τα αυτοκίνητα που επιθυμούν να συμμετέχουν σε trackday υπό καθεστώς open pitalne (ελεύθερη είσοδος και έξοδος) ενώ την Κυριακή θα υπάρξει ένα μόνο γκρουπ, αυτό των 6ωρών που θα εκκινήσει στις 10:00 επίσης.

Οι διοργανωτές
Πέρα από τη Raceroms, τη διοργάνωση υποστηρίζει η εταιρία ελαστικών Tsitsiklis Tyres, η GRT Motorsport με τις εξαιρετικές μηχανουργικές εργασίες και φυσικά ακόμα μία φορά είναι παρούσα η Trackspeed, προσφέροντας υπηρεσίες ενοικίασης και υποστήριξης αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Επισημαίνεται, ότι πρόκειται για ένα event αντοχής, καθώς προβλέπεται συνεχής εξάωρη οδήγηση των αυτοκίνητων που θα σταματούν μόνον για ανεφοδιασμό καυσίμων ή αλλαγή οδηγού.

Πρόκειται, δηλαδή, για μια μία διοργάνωση διαφορετική από τις συνηθισμένες, αφού-πέραν της αντοχής-βασίζεται και στην τακτική των ομάδων, προκειμένου να ολοκληρώσουν 6 ώρες συνεχούς οδήγησης στην πίστα, με όσο το δυνατόν περισσότερους γύρους.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.