Προκήρυξη για θέση ειδικού συνεργάτη στον Δ.Εμμανουήλ Παππά

Δ.Εμμ.Παππά - Προκήρυξη πρόσληψης πτυχιούχου Νοσηλευτικής πρόσληψης προσωπικού
- Διαφήμιση -

Προκήρυξη για θέση ειδικού συνεργάτη στον Δ.Εμμανουήλ Παππά προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη επικουρίας του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με έμπειρο προσωπικό σε θέματα ωρίμανσης (σύνταξη μελετών και λοιπών Τευχών Δημοπράτησης) και τεχνικών έργων και μελετών.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:

- Διαφήμιση -

 • Αίτηση.
 • Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο ή δίπλωμα της αλλοδαπής (συνοδευμένο από τίτλο αναγνώρισης ή ισοτιμίας)
 • Φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς τους,
 • βιογραφικό σημείωμα
 • αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1)
  θέσης ειδικού συνεργάτη.
 • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 με την οποία δηλώνει ότι έχει τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17).
  1) Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής και Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανολόγου Μηχανικού από το ΤΕΕ σε ισχύ, με κτήση του διπλώματος πριν το 2000.
  2) Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών (ΜΕΚ) στις κατηγορίες Ηλεκτρομηχανολογικά & Βιομηχανικά – ενεργειακά με κτήση του πτυχίου πριν το 2005.
  3) Πιστοποιήσεις Ενεργειακού επιθεωρητή κτιρίων Γ’ τάξης, επιθεωρήσεων συστημάτων θέρμανσης Γ’ τάξης και επιθεωρήσεων συστημάτων κλιματισμού Γ’ τάξης. Ενδεικτικά θα κατατεθούν πέντε (5) Ενεργειακά Πιστοποιητικά που αφορούν μεγάλα Δημόσια κτίρια (άνω των 5.000 τ.μ. Τα ενεργειακά πιστοποιητικά θα συνοδεύονται και από βεβαιώσεις
  ορθής εκτέλεσης από τις αντίστοιχες υπηρεσίες.
  4) Αποδεδειγμένη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που αφορούν Ενεργειακές αναβαθμίσεις Δημοσίων κτιρίων ή Σχεδίου Ενεργειακής Απόδοσης κτιρίων Δήμων.
  5) Ενεργειακός ελεγκτής Α’ τάξης.
  6) Γνώση χειρισμού Η/Υ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, το βιογραφικό σημείωμα και τα λοιπά δικαιολογητικά θα κατατεθούν σε χρονικό διάστημα πέντε ( 5 ) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στον τύπο, στο τμήμα Διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου στο Χρυσό Σερρών (αρμόδιος υπάλληλος Αναστασία Καραγκιόζη τηλ. 2321352625) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη στην ιστοσελίδα του Δήμου

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.