Δ.Βισαλτίας – Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

ΔΣ του Δήμου Βισαλτίας Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Βισαλτίας Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βισαλτίας Δ.Βισαλτίας - Ειδική Συνεδρίαση για τον ορισμό Προεδρείου ΔΣ Νιγρίτα Αποκαλυπτήρια Μνημείου εκτελεσθέντες Βισάλτες συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας Ειδική συνεδρίαση ΔΣ Βισαλτίας Δ.Βισαλτίας νέα τράπεζα αίματος Μαυροθάλασσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας-serrespost
- Διαφήμιση -

Δ.Βισαλτίας – Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00.

Έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (email:g.kolokytha@dimosvisaltias.gr ) έως ένα (1) θέμα ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

- Διαφήμιση -

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.