Αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ Σερρών επισκέφτηκε τον ΕΦΚΑ Σερρών

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ Σερρών για αύξηση τιμής διοδίων Στρυμονικού ΑΔΕΔΥ Σερρών - Κάλεσμα στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία Αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ Σερρών επισκέφτηκε τον ΕΦΚΑ Σερρών
- Διαφήμιση -

Αντιπροσωπεία της Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Σερρών επισκέφτηκε την
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου τον ΕΦΚΑ Σερρών, συναντήθηκε και συνομίλησε με Προϊσταμένη του ΕΦΚΑ Σερρών κυρία Δεληχατζή Χρυσούλα παρουσία της Προέδρου του συλλόγου ΕΦΚΑ Σερρών κυρία Μουρουζίδου Ελισάβετ.

Τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΦΚΑ Σερρών. Επ’ αυτών αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με τα εξής συμπεράσματα:

- Διαφήμιση -

Στο κτίριο του ΕΦΚΑ Σερρών (κτίριο πρώην ΙΚΑ Σερρών) παρέχονται υπηρεσίες από τους εξής φορείς:

  • Τον ΕΦΚΑ,
  • Το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ όπου λειτουργεί και δύο απογεύματα την εβδομάδα
  • Την επιτροπή του ΕΦΚΑ ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας)
  • Την ΤΟΜΥ
  • Το μικροβιολογικό εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Σερρών.

Το ιδιόκτητο κτίριο του ΕΦΚΑ (κτίριο πρώην ΙΚΑ Σερρών) πρέπει να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να οργανωθεί με βάση τις ανάγκες του ΕΦΚΑ και των φορέων που φιλοξενούνται σε αυτό επ’ ωφελεία τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών.

Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρξει, ήδη έπρεπε να είχε γίνει, το συντομότερο δυνατόν απομάκρυνση των παλαιών και μη χρησιμοποιούμενων ακτινολογικών μηχανημάτων του Κέντρου Υγείας Σερρών που βρίσκονται ακόμη στον 1ο Όροφο του ΕΦΚΑ Σερρών (κτίριο πρώην ΙΚΑ Σερρών). Με την απομάκρυνση αυτών θα προκύψει νέος ζωτικός χώρος εργασίας που θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για στέγαση γραφείων και αποσυμφόρηση των ήδη υπαρχόντων χώρων εργασίας από εργαζομένους. Θα οργανωθούν τα γραφεία με λιγότερο προσωπικό και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η υλικοτεχνική αναβάθμιση του ΕΦΚΑ Σερρών (κτίριο πρώην ΙΚΑ Σερρών) καθώς και των χώρων εργασίας του ΕΦΚΑ Σερρών πρέπει να πραγματοποιηθεί πάραυτα.
Δεν νοείται να έχει εγκαταλειφθεί κτιριακά ο ΕΦΚΑ Σερρών (κτίριο πρώην ΙΚΑ Σερρών).
Δεν μπορεί τα εργαλεία των εργαζομένων δηλαδή οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τους οποίους επικοινωνούν με τον κεντρικό ΕΦΚΑ των Αθηνών προς εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι παλαιότατης τεχνολογίας.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει φύλακας στο κτίριο του ΕΦΚΑ Σερρών (κτίριο πρώην ΙΚΑ Σερρών) όταν υπάρχουν τόσοι πολίτες που συναλλάσσονται καθημερινά με τις στεγαζόμενες υπηρεσίες σε αυτό.

Στην ανάδειξη των προβλημάτων καθώς και στην επικοινωνία για την επίλυση αυτών θα εργαστούμε συστηματικά και οργανωμένα. Το οφείλουμε στους συναδέλφους εργαζόμενους αλλά και στους Σερραίους πολίτες.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.