Συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών με τη Δήμαρχο Σερρών

Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών με τη Δήμαρχο Σερρών
- Διαφήμιση -

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών με τη Δήμαρχο Σερρών

Την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι η Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με θεσμικούς φορείς και συλλόγους του Δήμου αλλά και του νομού γενικότερα, ως Μητροπολιτικός Δήμος.

- Διαφήμιση -

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου των Κινητικά Αναπήρων, κκ Γιάννης Χουβαρδάς Πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Γραβάνης Γραμματέας, Ευάγγελος Ζγούρας Μέλος και Άγγελος Ρότσκος της Ελεγκτικής Επιτροπής, αφού ευχήθηκαν στην κα Μητλιάγκα καλή επιτυχία στη Δημαρχιακή της θητεία, ανέλυσαν στη συνέχεια τα καθημερινά και δυστυχώς χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο στην διαβίωσή τους εντός των κατοικιών τους, όσο και κατά την μετακίνησή τους στην πόλη με τα αμαξίδιά τους.

Με απόλυτη σαφήνεια κατέθεσαν τις παρατηρήσεις και θέσεις τους για την αυτόνομη διαβίωση, για τις δομές στήριξης, για την εφαρμογή του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι», καθώς και στην προσβασιμότητα, που δεν έχουν σε πολλά κτίρια ή καταστήματα της πόλης.

Η κα Μητλιάγκα με την σειρά της αφού ευχαρίστησε τον κ.Χουβαρδά και τους συναδέλφους του, για τις ευχές, τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους και θα στηρίξει την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων που κατέθεσαν και έχουν άμεση σχέση με υπηρεσίες του Δήμου, ζητώντας παράλληλα και ο Σύλλογος να είναι σε επαφή και συνεργασία με τον Δήμο.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.