Απόφαση της ΟΕΒΕΣΣ για την κατασκευή νέου κτηρίου Αρχαιολογικού Μουσείου στις Σέρρες

ΟΕΒΕΣΣ κατασκευή νέου κτηρίου Αρχαιολογικού Μουσείου Σέρρες Εκδήλωση της ΟΕΒΕΣΣ για την κοπή της βασιλόπιτας ΟΕΒΕΣΣ - Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ΟΕΒΕΣΣ Χρήστο Καραγιάννη-serrespost
- Διαφήμιση -

Απόφαση της ΟΕΒΕΣΣ για την κατασκευή νέου κτηρίου Αρχαιολογικού Μουσείου στις Σέρρες:

Αξιότιμη κα Δήμαρχε,
Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών,
Δια του παρόντος σας κοινοποιείται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών, σχετικά με την Κατασκευήν νέου κτηρίου Αρχαιολογικού Μουσείου στις Σέρρες, όπως παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. από τον Συντονιστή της Επιτροπής Σερραϊκών Φορέων για νέο αρχαιολογικό μουσείο Ν. Σερρών και αντιπρόεδρο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κο Βασίλειο Γιαννογλούδη, κατά τη συνεδρίαση του θέματος στις 24/01/2024 (απόσπασμα πρακτικού νο. 23).

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ (Νο 23)

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ, έχοντας ακούσει τις θέσεις και τα επιχειρήματα του Συντονιστή της Επιτροπής Σερραϊκών Φορέων για τη δημιουργία νέου αρχαιολογικού μουσείου Ν. Σερρών και αντιπρόεδρο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κο Βασίλειο Γιαννογλούδη είναι σύμφωνο με την κατασκευή ενός κτηρίου αρχαιολογικού μουσείου Σερρών, στον οριζόμενο με ΦΕΚ χώρο στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά, για λόγους διαφύλαξης και προβολής της πολιτιστικής μας κληρονομιάς της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

- Διαφήμιση -

Σύσσωμο το Δ.Σ. στήριξε και θα στηρίξει την εν λόγω πρωτοβουλία, θεωρώντας πως η
λειτουργία ενός σύγχρονου κτιρίου Αρχαιολογικού μουσείου δεν αποφέρει μόνο πολιτισμικά,
εκπαιδευτικά και ιστορικά οφέλη, αλλά μπορεί ενεργά να λειτουργήσει υπέρ της τουριστικής
κίνησης και αύξησης της επισκεψιμότητας στις Σέρρες, με πολλαπλά κέρδη για την  Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.