Δ.Βισαλτίας: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την υπηρεσία “Συντήρηση πρασίνου και κλάδεμα”

Δ.Βισαλτίας: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός τέλεση πολιτικών γάμων στον Δήμο ΒισαλτίαςΔ.Βισαλτίας - Δεν θα εξυπηρετείται το κοινό Πρόγραμμα φιλοξενίας νέων στον Δήμο Βισαλτίας Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας-serrespost
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Βισαλτίας διενεργεί ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. www.promitheus.gov.gr, για την υπηρεσία «Συντήρηση πρασίνου και κλάδεμα-κοπή υψηλών δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Βισαλτίας» για 1 έτος + 1 έτος με προαίρεση.

Ο προϋπολογισμός του Διαγωνισμού είναι 150.446,22€ με το ΦΠΑ + 150.446,22 με το ΦΠΑ με προαίρεση.

- Διαφήμιση -

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι 06/03/2024 και ώρα 15:00, η ημερομηνία αποσφράγισης του διαγωνισμού είναι 11/03/2024 και ώρα 11:00.

Η εγγύηση συμμετοχής αντιστοιχεί στο 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ. Η περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών περιγράφονται στην αριθ. 1/2024 σχετική Μελέτη της Υπηρεσίας. Δε γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.

Η χρηματοδότηση είναι από ιδίους πόρους.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τη Διακήρυξη δίδονται στο τηλ. 2322353413 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, αρμόδια υπάλληλος κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.