Δ.Αμφίπολης – Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα για την «Διαχείρηση χειμερινών σιτηρών»

Δ.Αμφίπολης - Ημερίδα για την «Διαχείρηση χειμερινών σιτηρών»
- Διαφήμιση -

Δ.Αμφίπολης – Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα για την «Διαχείρηση χειμερινών σιτηρών»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πρώτης, η ημερίδα που διοργάνωσε το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφίπολης με θέμα την «Διαχείρηση χειμερινών σιτηρών».

- Διαφήμιση -

Την Ημερίδα παρακολούθησε με ενδιαφέρον πλήθος αγροτών της ευρύτερης περιοχής και ακολούθησε μία ανοιχτή συζήτηση μεγάλης διάρκειας, με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, σε θέματα αγροτικής οικονομίας και εφαρμογών.

Παρόντες στην ημερίδα, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Σπυρόπουλος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας κ. Μυστακίδης Ζαφείρης, ο γεωπόνος κ. Κανακάρης Σπύρος, στενός συνεργάτης και εκπρόσωπος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηβασιλείου Τάσου, ο Δήμαρχος Αμφίπολης Φραστανλής Στέργιος , Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Δ.Αμφίπολης - Ημερίδα για την «Διαχείρηση χειμερινών σιτηρών»Το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης ευχαριστεί θερμά τον ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ κ. Ελευθεροχωρινό Ηλία , τον καθηγητή και διευθυντή της Φυτοπαθολογίας του ΑΠΘ κ. Καραογλανίδη Γεώργιο και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία «Bayer Crop Science Hellas» και τον πρόεδρο της «ΑγροΦυλλίδα Α.Ε.» κ. Γκιργκίρη Στέργιο.

Δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης οι δράσεις για τους αγρότες να συνεχιστούν με απώτερο σκοπό την συνεχή υποστήριξή τους καθώς και την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που τους αφορούν.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.