Το #DigiAgriFood και η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, στην 30η Agrotica HELEXPO

ena Σύμβουλοι
- Διαφήμιση -

Στην έκθεση Agrotica HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη, είχε την χαρά να συμμετάσχει η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, ενισχύοντας την συμβολή της στην επιχειρηματική, οικονομική, και τεχνολογική ανάπτυξη του Πρωτογενή τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην οποία δραστηριοποιείται.

Στον φιλόξενο χώρο της ΔΕΘ – HELEXPO, πραγματοποιήθηκε για 30η φορά η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στον αγροτο-οικονομικό τομέα στη χώρα και µία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του Πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη.

- Διαφήμιση -

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, συμμετείχε στην έκθεση ως Partner, Innovation & Communication Mediator του #DigiAgriFood, του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, επικεφαλής εταίρος του κόμβου, φιλοξένησε στο περίπτερο του την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και εκπροσώπους των υπολοίπων εταίρων του #DigiAgriFood, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Σε αυτή τη “ζωντανή” και διαδραστική έκθεση, όπου οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 153.000, στελέχη των τμημάτων Πρωτογενούς τομέα, ΟΣΔΕ και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, έδωσαν το παρόν και εκπροσώπησαν την εταιρεία, μεταδίδοντας στους επισκέπτες αλλά και τους εκθέτες την αποστολή και το έργο της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Η ομάδα αυτή, αποτελούνταν από τον Δημήτρη Μπαρδακίδη, Επικεφαλή Στρατηγικής Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα, τον Σταύρο Αμοιρά, Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, τον Λάμπρο Εξίογλου, Συντονιστή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Πρωτογενούς Τομέα, την Μαρία Καρατζόγλου, Συντονίστρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Τομέα ΟΣΔΕ, Την Μίνα Κούτση, Σύμβουλο Ανάπτυξης Τομέα ΟΣΔΕ, τον Φάνη Κουτρουβέλη, Σύμβουλο Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα, την Στέλλα Μπαζδάνη, Συντονίστρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Δημοσίου Τομέα & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την Ζαφείρω Βαξεβανίδου, Σύμβουλο Ανάπτυξης Δημοσίου Τομέα & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι όλων των εταίρων του #DigiAgriFood, ενημέρωσαν πλήθος επισκεπτών και ανώτερων στελεχών της Κυβέρνησης για τον σκοπό του κόμβου και τις διαθέσιμες υπηρεσίες του.

Panel: “Ο πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα. Παρουσίαση των διαθέσιμων υπηρεσιών και περιπτώσεις ωφελούμενων”

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έλαβε χώρα το Panel “Ο πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα. Παρουσίαση των διαθέσιμων υπηρεσιών και περιπτώσεις ωφελούμενων”.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο Δημήτρης Μπαρδακίδης, Quality & Risk manager του #DigiAgriFood και Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, παρουσίασε τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μέσα από τον κόμβο #DigiAgriFood.

Παραγωγοί, γεωπονικά γραφεία, φορείς και αγροτικοί σύμβουλοι της χώρας, είχαν την ευκαιρία να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, μεταξύ των οποίων:

  • η Ανάλυση Αναγκών/Συνταγές Ψηφιακού Μετασχηματισμού
  • η Εξατομικευμένη Συμβουλευτική
  • οι Υπηρεσίες mentoring
  • τα Workshops αξιοποίησης χρηματοδοτικών ευκαιριών,

καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν όλα αυτά τα δωρεάν διαθέσιμα εργαλεία με απώτερο σκοπό τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό όλου του φάσματος της αλυσίδας αξίας της Αγροδιατροφής.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ομάδα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία για δικτύωση και εποικοδομητικές συνομιλίες με κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς του κλάδου της αγροδιατροφής. Παράλληλα, ενημέρωσε το κοινό, υπογραμμίζοντας την αξία των υπηρεσιών που προσφέρει στην Πρωτογενή τομέα όπως οι δωρεάν υπηρεσίες μέσω του #DigiAgriFood αλλά και οι Γεωργικές Συμβουλές.

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, εγκεκριμένος Φορέας Παροχής Γεωργικών Συμβουλών στο πλαίσιο του υπο-Μέτρου 2.1, μπορεί μέσα από τα πακέτα Γεωργικών Συμβουλών που προσφέρει να υποστηρίξει την αναβάθμιση της αγροτικής παραγωγής και να γίνει ο έμπειρος και έμπιστος συνεργάτης κάθε αγρότη.

Επιπλέον, τα στελέχη μας ήρθαν σε επαφή με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες του πρωτογενή τομέα, αλληλεπίδρασαν με κορυφαίους εκθέτες, ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στον τομέα και συμμετείχαν σε γόνιμες συζητήσεις που αναμένεται να διαμορφώσουν το μέλλον της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, ευχαριστεί την Agrotica HELEXPO για την άρτια διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.