Μητλιάγκα: «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Όλα στο φως! Πρωτοφανείς αναφορές στο Διοικητικό Συμβούλιο για πλαστά εισιτήρια »

Μητλιάγκα: Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών όλα στο φως
- Διαφήμιση -

Μητλιάγκα: «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Όλα στο φως! Πρωτοφανείς αναφορές στο Διοικητικό Συμβούλιο για πλαστά εισιτήρια »

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Πρωτοφανείς αναφορές στο Διοικητικό συμβούλιο του Αυτοκινητοδρομίου, το οποίο συνεδρίασε παρουσία της νέας Δημάρχου Βαρβάρας Μητλιάγκα, για πλαστά εισιτήρια σε διοργάνωση αγώνων το Σεπτέμβριο του ’23 από τη ΛΑΜΣ (Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών). Δεσμευόμαστε να ελέγξουμε όλες τις διαδικασίες και να τα φέρουμε όλα στο φως!

- Διαφήμιση -

Είναι προφανές ότι το Αυτοκινητοδρόμιο, που για μας αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Σερρών, και βασικό μοχλό ανάπτυξης και επισκεψιμότητας της περιοχής μας λόγω της μοναδικότητάς του στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, χρήζει μιας εντελώς διαφορετικής αντιμετώπισης και διαχείρισης από αυτή στην οποία επιδόθηκε η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Με προτεραιότητα τη διαφάνεια, την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την ανάδειξη της μοναδικότητάς του. Ας φροντίσουμε να βγάλει επιτέλους τις δυνατότητές του. Δεσμευόμαστε για μια νέα αρχή με καθαρά πρόσωπα, με μοναδική προτεραιότητα το καλό του Αυτοκινητοδρομίου και του Δήμου και όχι τη δική τους επιβίωση!

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.