Εθελοντική αιμοδοσία Σωματείου Ασφαλιστών και Συλλόγου Εργαζομένων ΠΕ Σερρών – Βίντεο

Σωματείο Ασφαλιστών Εργαζόμενοι ΠΕ Σερρών αιμοδοσία
- Διαφήμιση -

Το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών και ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΠΕ Σερρών, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια από τις μεγαλύτερες αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών.

Σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” της ΠΕ Σερρών, δεκάδες μέλη αλλά και πολλοί πολίτες – εθελοντές αιμοδότες, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα… ένα μήνυμα ζωής!

- Διαφήμιση -

Τόσο οι Ασφαλιστές όσο και οι Εργαζόμενοι της ΠΕ Σερρών, με τη στήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, στήριξαν έμπρακτα τη Δράση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Σωματείο Ασφαλιστών Εργαζόμενοι ΠΕ Σερρών αιμοδοσία

Στην κάμερα του serrespost.gr μίλησαν η Δ/ντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών Κατερίνα Τζιούρα, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΠΕ Σερρών Παύλος Πουλιάκας, καθώς και η Πρόεδρος του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Εύα Ματάκου – Πιένκος. 

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.