Ανοιχτή διαβούλευση για την επικαιροποίηση του ΣΒΑΑ του Δ. Σερρών 2021-2027

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Συνεδριάζει η Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών προφυλάκιση Δημάρχου Χειμάρρας Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δ.Σερρών Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ΤΕΘΑ Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ.Σερρών -serrespost
- Διαφήμιση -

Ανοιχτή διαβούλευση για την επικαιροποίηση του ΣΒΑΑ του Δ. Σερρών 2021-2027

Η ανακοίνωση:
Στο πλαίσιο της επικαιροποίησης της «Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Σερρών» του Δήμου Σερρών για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027, σας καλούμε σε ανοιχτή διαβούλευση επί του σχεδίου αυτής.

- Διαφήμιση -

Σκοπός είναι να γνωστοποιηθούν οι στόχοι και η λογική της ΒΑΑ Σερρών στους πολίτες και τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς ώστε να ληφθούν υπόψη οι δικές τους απόψεις, ιδέες και προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις και έργα. Σύντομη παρουσίαση του Σχεδίου μπορείτε να βρείτε σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών www.serres.gr .

Επίσης, εκεί θα βρείτε σύνδεσμό για το ειδικό ερωτηματολόγιο διαβούλευσης και παρακαλείσθε να το συμπληρώσετε μέχρι τις 16/11/2023.

Η ενεργή συμμετοχή σας στη διαβούλευση είναι ουσιαστική.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.