Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής και τους εθελοντές αιμοδότες

Δ.Βισαλτίας συγχαίρει Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Παρασκευής εθελοντές αιμοδότες
- Διαφήμιση -

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής & απανταχού Ξυλοτρονών «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και τους εθελοντές αιμοδότες

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής & απανταχού Ξυλοτρονών «Ο Μέγας Αλέξανδρος», για την διενέργεια της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής.

- Διαφήμιση -

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου στήριξαν την νέα αυτή προσπάθεια του Συλλόγου, για να καλύψουν ένα μέρος της μεγάλης ανάγκης που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος. Την Δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομίας κ. Νίκος Πασχαλίδης συμμετέχοντας στην αιμοδοσία, ως αιμοδότης και συνεχάρη τους διοργανωτές για αυτή την δράση αγάπης και προσφοράς.

Δ.Βισαλτίας συγχαίρει Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Παρασκευής εθελοντές αιμοδότεςΣυγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, στην Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας, Αικατερίνη Τζιούρα και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.
Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.