Σε Κουβούκλιο και Κ.Καμήλα ο Αλέξανδρος Χρυσάφης μαζί με υποψηφίους της «Συμμαχίας Σερραίων»

Σε Κουβούκλιο και Κ.Καμήλα ο Αλέξανδρος Χρυσάφης
- Διαφήμιση -

Σε Κουβούκλιο και Κ.Καμήλα ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης μαζί με υποψηφίους της «Συμμαχίας Σερραίων»

Σε κάθε κοινότητα και χωριό του Δήμου Σερρών συνεχίζει τις περιοδείες του ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους και να παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων».

- Διαφήμιση -

Το βράδυ της Πέμπτης (28/09) ο κ.Χρυσάφης συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της «Συμμαχίας Σερραίων» επισκέφτηκε το Κουβούκλιο και την Κάτω Καμήλα, συνομίλησε με πολίτες και ανέπτυξε το σχεδιασμό του για το Δήμο Σερρών των επόμενων πέντε(5) συναρπαστικών ετών.

«Σε κάθε κοινότητα, σε κάθε χωριό, από σπίτι σε σπίτι μεταφέρουμε το μήνυμα για ένα Δήμο Σερρών σύγχρονο, με ποιοτικές υπηρεσίες, ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα στον πολίτη. Στο Κουβούκλιο και στην Κάτω Καμήλα είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής, αναφερθήκαμε σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια για το σύνολο του Δήμου αλλά και συγκεκριμένα για τις εδώ περιοχές», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών.

Σε Κουβούκλιο και Κ.Καμήλα ο Αλέξανδρος Χρυσάφης Ο κ.Χρυσάφης ευχαρίστησε από καρδιάς τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με έναν προς έναν, προτάσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των δημοτών.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.