Επισκέψεις σε Εφορία, Αστυνομική Διεύθυνση και στην αγορά των Σερρών από τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και τη «Συμμαχία Σερραίων»

Επισκέψεις Αλέξανδρος Χρυσάφης και «Συμμαχία Σερραίων» Συνεχίζει την περιοδεία του ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης σε περιοχές και υπηρεσίες της πόλης. Την Πέμπτη (28/09) ο κ.Χρυσάφης συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» επισκέφτηκε αρχικά τη ΔΟΥ Σερρών, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, αντάλλαξε απόψεις και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν. Κατόπιν, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και συζήτησε με τον Διευθυντή της, κ.Ευάγγελο Τσιώτα και τα στελέχη της για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της υπηρεσίας αλλά και την προστασία των κατοίκων του Δήμου Σερρών. «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την αφοσίωση και τον αγώνα τους για έναν πιο ασφαλή και προστατευμένο Δήμο Σερρών», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης. Ο κ.Χρυσάφης ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της περιοδείας του επισκεπτόμενος καταστήματα στο κέντρο των Σερρών, όπου συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους.
- Διαφήμιση -

Επισκέψεις σε Εφορία, Αστυνομική Διεύθυνση και στην αγορά των Σερρών από τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και υποψηφίους της «Συμμαχίας Σερραίων»

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης σε περιοχές και υπηρεσίες της πόλης. Την Πέμπτη (28/09) ο κ.Χρυσάφης συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» επισκέφτηκε αρχικά τη ΔΟΥ Σερρών, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, αντάλλαξε απόψεις και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

- Διαφήμιση -

Κατόπιν, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και συζήτησε με τον Διευθυντή της, κ.Ευάγγελο Τσιώτα και τα στελέχη της για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της υπηρεσίας αλλά και την προστασία των κατοίκων του Δήμου Σερρών.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την αφοσίωση και τον αγώνα τους για έναν πιο ασφαλή και προστατευμένο Δήμο Σερρών», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο κ.Χρυσάφης ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της περιοδείας του επισκεπτόμενος καταστήματα στο κέντρο των Σερρών, όπου συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.