Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο νέο διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη Σερρών

Τζιτζικώστας στο νέο διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη Σερρών
- Διαφήμιση -

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο νέο διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη Σερρών

Το νέο διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη Σερρών επισκέφθηκε σήμερα (26/9/23) ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Τζιτζικώστας και ενημερώθηκε για την λειτουργία του.

- Διαφήμιση -

Το σημαντικό αυτό έργο προϋπολογισμού 5.885.000 ευρώ που εξυπηρετεί το 60% των αναγκών υδροδότησης της πόλης των Σερρών, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με Ευρωπαϊκά κονδύλια και υλοποιήθηκε από την δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Τζιτζικώστας στο νέο διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη Σερρών

Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχτηκαν στην λίμνη του Αγίου Ιωάννη, απ’ όπου ξεκινάει η άντληση του νερού, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, μέλη του ΔΣ της επιχείρησης καθώς και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τζιτζικώστας στο νέο διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη ΣερρώνΟ Περιφερειάρχης ανέφερε πως το έργο δίνει λύσεις στους κατοίκους του δήμου καθώς εξασφαλίστηκε για τα επόμενα τουλάχιστον 60 χρόνια, ποιοτικό πόσιμο νερό, αλλά έχει ταυτόχρονα και σημαντικό περιβαλλοντικό και ενεργειακό αποτύπωμα.

Απευθυνόμενος στους κυρίους Χρυσάφη και Χαλκιόπουλο, ο κ . Τζιτζικώστας είπε χαρακτηριστικά «είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να δούμε το αύριο, καθώς πιστεύουμε στις Σέρρες, πιστεύουμε σε αυτό που κάνετε και θα είμαστε δίπλα σας».

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.