Βαρβάρα Μητλιάγκα: O πιο αποτυχημένος δήμαρχος στην ιστορία των Σερρών κινδυνεύει να γίνει και ο πιο γραφικός

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso ΕΝΤΟΣ - Βαρβάρα Μητλιάγκα - Αποτύπωμα των Δημοτικών αρχών Βαρβάρα Μητλιάγκα αποκαλύπτει fake news της Δημοτικής Αρχής Βαρβάρα Μητλιάγκα για Χρυσάφη και γήπεδο Πανσερραϊκού σποτ της υποψήφιας δημάρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιάγκα Βαρβάρα Μητλιάγκα για νέο κολυμβητήριο Βαρβάρα Μητλιάγκα Νέο Κολυμβητήριο Βαρβάρα Μητλιάγκα διαγωνισμός LED γήπεδο Τοποθέτηση Βαρβάρας Μητλιάγκα για την περιοχή Σιγής
- Διαφήμιση -

Η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ» Βαρβάρα Μητλιάγκα, απαντώντας στα όσα είπε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης για τον Πανσερραϊκό, προέβη στην εξής δήλωση:

«O πιο αποτυχημένος δήμαρχος στην ιστορία των Σερρών κινδυνεύει να γίνει και ο πιο γραφικός. Αφού με την αδιαφορία και την ανικανότητά του κατάφερε να ξεσπιτωθεί ο Πανσερραϊκός μας για μια αγωνιστική, σήμερα εμφανίστηκε προκλητικός σα να μη συνέβη τίποτα.

Ευτυχώς  ο Πανσερραϊκός έχει μια διοίκηση που κινήθηκε με ίδιες δυνάμεις, γρήγορα και αποτελεσματικά και η ομάδα γύρισε στο «σπίτι» της. 

Εμείς απλά δηλώνουμε την κατανόησή μας για τον άνθρωπο που κράταγε επί 90 λεπτά την κάμερα για να τραβήξει τους πανηγυρισμούς του κ. Χρυσάφη.

Και πανικόβλητος και γραφικός ο απερχόμενος δήμαρχος».

- Διαφήμιση -

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.