Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών έχει εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας

Δημοτικό Γήπεδο Σερρών ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας
- Διαφήμιση -

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών έχει εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας

Ανακοινώνεται ότι στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών έχει εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας των χώρων της αθλητικής εγκατάστασης και των προσώπων που βρίσκονται σε αυτές, κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων, για την πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας και εν γένει ποινικών αδικημάτων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΠΟΠΑΙΘ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΜΑΕ/229158/12878/1281/237/2015 (ΦΕΚ 1802/Β/20-8-2015).

- Διαφήμιση -

Η έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της Super League 1 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23-09-2023 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 5 της παραπάνω Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) το προβλεπόμενο από τη σχετική νομοθεσία δικαίωμα αντίρρησης και πρόσβασης ασκείται στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.