Στις Σέρρες κλιμάκιο Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Στις Σέρρες κλιμάκιο Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ
- Διαφήμιση -

Στις Σέρρες κλιμάκιο Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Σε σχετικό δελτίο τύπου, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών αναφέρει:
Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τις Σέρρες με σκοπό να ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Με επικεφαλής τον Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο και τους Βουλευτές Ελένη Βατσινά, Κατερίνα Καζάνη, Ανδρέα Πουλά και Μανώλη Χριστοδουλάκη πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο Νομό Σερρών, στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου, Ν. Ανδρουλάκη, στην ΔΕΘ.

- Διαφήμιση -

Στο ΠΑΣΟΚ κάνουμε πράξη την πολιτική μας εξωστρέφεια. Συζητάμε, ακούμε και προτείνουμε, δίπλα στις ανάγκες των δικών μας κοινωνικών προτεραιοτήτων.

Στις Σέρρες κλιμάκιο Βουλευτών του ΠΑΣΟΚΚατά την διάρκεια της περιοδείας μας επισκεφθήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τη Διοίκηση και το Υγειονομικό Προσωπικό για τη συνεχή υποβάθμιση του Ε.Σ.Υ. από την κυβέρνηση, για τα σημαντικά προβλήματα του Νοσοκομείου Σερρών και να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για τον χώρο της υγείας.

Στις Σέρρες κλιμάκιο Βουλευτών του ΠΑΣΟΚΈπειτα περιοδεύσαμε στην αγορά της Νιγρίτας όπου συνομιλήσαμε με πολίτες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα της επαρχίας, για την ακρίβεια και μεταφέραμε τις προτάσεις μας για ουσιαστική αποκέντρωση, για τη στήριξη της περιφέρειας και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Στις Σέρρες κλιμάκιο Βουλευτών του ΠΑΣΟΚΣτη συνέχεια συναντηθήκαμε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Σερρών και μιλήσαμε για το καίριο ζήτημα της προστασίας των εργαζομένων. Εκεί καταγράψαμε ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και μας δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουμε τις θέσεις μας.

Παράλληλα, στις επαφές μας με τους πολίτες στη Νιγρίτα και στις Σέρρες, διαπιστώσαμε ότι για τον Νομό Σερρών, απαιτείται άμεσα η λήψη πρωτοβουλιών για να επέλθουν οι απαραίτητες λύσεις.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.