ΕΒΕΣ: Συνάντηση εργασίας με 35 νέους επιχειρηματίες Περιβαλλοντικών – Πολιτιστικών Συλλόγων

ΕΒΕΣ - Συνάντηση εργασίας με νέους επιχειρηματίες Τελικό Συνέδριο έργου STRENGTHEN Επιμελητήριο Σερρών Επιμελητήριο Σερρών έκθεση Μετρό Συντάγματος ΕΒΕΣ: Ενημερωτική εκδήλωση serrespost
- Διαφήμιση -

Συνάντηση εργασίας με 35 νέους επιχειρηματίες Περιβαλλοντικών- Πολιτιστικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 10.00, στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Οι νέοι επιχειρηματίες προέρχονται από τους Συλλόγους:
Asociatia Tinerilor Cu Initiativa Civica από τη Ρουμανία,
National Association of Young Managers από τη Μολδαβία,
Local Action Group Troyan, Aprilci, Ugarchin από την Βουλγαρία,
Mladi i iIra Cluster από την Σερβία

- Διαφήμιση -

Οι νέοι επιχειρηματίες φιλοξενούνται στις 27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο Νομό Σερρών από τον Πολιτιστικό σύλλογο Άνω Βροντού “Η Συνάντηση”, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, 2023-1-EL02-KA153-YOU-000132282 του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) με τίτλο «Περιβαλλοντική – Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα»

Σκοπός του προγράμματος είναι η συμμετοχή των πολιτών της Ευρώπης, σε μια επιχειρηματική πρωτοβουλία με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών αναφορικά με τις δράσεις των επιτυχημένων Περιβαλλοντικών και Πολιτιστικών επιχειρήσεων.
Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.