Πανελλαδικές 2023: Βατά τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Σέρρες - τα εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Πανελλαδικές 2023 Αρχαία Μαθηματικά Βιολογία Ι.Ν.Παμμεγίστων Ταξιαρχών - Καθημερινά Παρακλήσεις
- Διαφήμιση -

Πανελλαδικών συνέχεια η σημερινή, Πέμπτη 8 Ιουνίου, για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με εξέταση μαθημάτων προσανατολισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σήμερα στα εξής μαθήματα:

- Διαφήμιση -

Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)

Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας)

Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση τα σημερινά θέματα ήταν βατά.

Τα θέματα που «έπεσαν»
-Δείτε τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), πατώντας ΕΔΩ.

-Δείτε τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), πατώντας ΕΔΩ.

-Δείτε τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), πατώντας ΕΔΩ.

«Τα σημερινά θέματα στα Λατινικά κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, με σαφή και ξεκάθαρα θέματα όπου κάποιος καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε κανένα θέμα», αναφέρει η Μαρία Γκυρτή – Ακαδημαϊκή Υπεύθυνος Λατινικών.

«Βατά ήταν σήμερα τα θέματα της Πληροφορικής, με το Γ και Δ θέμα να θεωρούνται εύκολα καλύπτωντας βασικές αρχές μεθοδολογίας ενώ στο Α και Β θέμα δόθηκε έμφαση στην νέα ύλη», αναφέρει ο κ. Αθανασόπουλος – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Πληροφορικής.

«Τα σημερινά θέματα στη Χημεία κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, με εύκολες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με εξαίρεση την Α.4 που προβλημάτισε τους εξεταζόμενους. Πιθανολογούμε ότι η δυσκολία του μαθήματος θα είναι στην έκτασή του», αναφέρει Μαρίνος Ιωάννου – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Χημείας.

Η «αυλαία» των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ θα πέσει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου με τα μαθήματα Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.