Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη οι συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης του τρέχοντος και του νέου ΕΣΠΑ της ΠΚΜ

συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης Απόστολος Τζιτζικώστας serrespost
- Διαφήμιση -

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα οι συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης του τρέχοντος και του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θα συνεδριάσουν αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 οι Επιτροπές Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δυο συνεδριάσεις. Η πρώτη αφορά στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014 – 2020 (7η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης) και η δεύτερη στο νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας 2021 – 2027 (2η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης).

Και οι δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο “Νικόπολις”, αίθουσα “Ballroom” (Ασκληπιού 16-18, 555 35 Θέρμη Θεσσαλονίκης).

Οι δυο συνεδριάσεις θα αρχίσουν στις 10.00’ το πρωί.

Οι συνεδριάσεις είναι “υβριδικές” και θα μεταδοθούν μέσω webstreaming στις εξής διευθύνσεις:

-7η συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΠ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020: https://www.youtube.com/watch?v=f8pyDFHvWBU.

-2η συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027: https://www.youtube.com/watch?v=Pkn4cmZDik4

Τα αναλυτικά προγράμματα των δύο συνεδριάσεων.

2η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027

7η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Επιχειρησιακού Προγράμματος
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.