ΟΕΒΕΣΣ – Ευχετήριο μήνυμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΟΕΒΕΣΣ έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ευχετήριο μήνυμα ΟΕΒΕΣΣ για τις Πανελλαδικές Πανελλαδικές εξετάσεις
- Διαφήμιση -

ΟΕΒΕΣΣ – Ευχετήριο μήνυμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών, στις μαθήτριες και τους μαθητές, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ευχόμαστε καλή επιτυχία και αποτελέσματα, αντάξια των στόχων και των επιλογών τους. 

- Διαφήμιση -

Η δικαίωση της επίμοχθης προετοιμασίας, θα αποτελέσει για τους τελειοφοίτους των Λυκείων έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της ζωής τους.  Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους και είναι μακρύς, γεμάτος νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Το μέλλον τους ανήκει, για αυτό με ήρεμη σκέψη, με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες τους, θα ολοκληρώσουν την προσπάθεια με επιτυχία.  

Αλλά και όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν αυτή φορά να κατακτήσουν τους στόχους τους, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Θα έχουν πολλές και ουσιαστικές δυνατότητες στο άμεσο μέλλον να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Στις οικογένειες των μαθητών ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πρόοδο, για να στηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους εκπαιδευτικούς, για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.