Δήμος Σερρών – 2η συνάντηση του Έργου “BIKE CITIES”

Δ.Σερρών 2η συνάντηση Έργου “BIKE CITIES” Δήμος Σερρών: Νέα ένταξη σε πρόγραμμα INTERREG serrespost
- Διαφήμιση -

Δήμος Σερρών – 2η συνάντηση του Έργου “BIKE CITIES”

Ο Δήμος Σερρών, ενεργώντας ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου «Δίκτυο Πόλεων για ποδήλατα, ηλεκτρονικά ποδήλατα κ.λπ., με ακρωνύμιο «BIKE CITIES» και κωδικό MIS 5055469, πρόκειται να συμμετάσχει στην 2η Τεχνική Συνάντηση των εταίρων που θα διοργανωθεί από τον Δήμο Στρούμιτσας, στις 02 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:30 (τοπική) με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των συμμετεχόντων εταίρων.

- Διαφήμιση -

Η 2η Τεχνική Συνάντηση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «BIKE CITIES» και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Interreg IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020».

Το εταιρικό σχήμα αποτελείται από τους κάτωθι φορείς :

  • Δήμος Σερρών
  • Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Α.Ε
  • Δήμος Στρούμιτσας
  • Κέντρο Ανάπτυξης και Προώθησης «Promo Idea»

    Το έργο «BIKE CITIES» στοχεύει στη δημιουργία μιας κοινής ποδηλατικής τουριστικής ταυτότητας σε έναν νέο πολλά υποσχόμενο τομέα μέσω υποδομών ποδηλασίας, μιας καινοτόμου πλατφόρμας και δραστηριοτήτων δικτύωσης για την ανάπτυξη τουριστικών υπηρεσιών με γνώμονα το ποδήλατο προκειμένου να βελτιωθεί το διασυνοριακό τουριστικό προϊόν και να ενισχυθεί η τουριστική ροή στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της 2ης Τεχνικής Συνάντησης θα συζητηθεί η πρόοδος του έργου, τα επιτευχθέντα αποτελέσματα και εκροές και τα επόμενα βήματα για την επιτυχή υλοποίηση του. Περαιτέρω, κάθε εταίρος αναμένεται να παρουσιάσει τις ενέργειες/παραδοτέα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, πληρωμές / δαπάνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, διαγωνισμοί και τα επόμενα βήματα που πρόκειται να υλοποιηθούν.

Τεχνικός Σύμβουλος του έργου : ΕΝΑΤΕΑΜ Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.