Ενημερωτική εκδήλωση για τα προγράμματα απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. από το Επιμελητήριο Σερρών και τον Εμπορικό Σύλλογο

Ενημερωτική εκδήλωση προγράμματα Δ.ΥΠ.Α.
- Διαφήμιση -

Ενημερωτική εκδήλωση για τα προγράμματα απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. από το Επιμελητήριο Σερρών και τον Εμπορικό Σύλλογο

Πλήρη ενημέρωση για όλα τα προγράμματα απασχόλησης που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή από τη Δ.ΥΠ.Α., είχαν επιχειρηματίες και έμποροι των Σερρών που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης-Προγράμματα Δ.ΥΠ.Α.», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης Σερρών.

- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κατά τον χαιρετισμό του επισήμανε την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, με στόχο πάντα να διευκολύνονται οι επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

Ενημερωτική εκδήλωση προγράμματα Δ.ΥΠ.Α. «Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το ζήτημα της εύρεσης προσωπικού είναι μείζον για πολλές επιχειρήσεις και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση, όπως τουλάχιστον μας λένε οι άνθρωποι της αγοράς. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να ενημερωνόμαστε από την καθ’ύλην αρμόδια υπηρεσία για όλα τα προγράμματα που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή και τα οποία όλοι εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε, προκειμένου να βρείτε τους κατάλληλους υπαλλήλους για την επιχείρησή σας.

Εμείς ως Επιμελητήριο έχουμε μια άριστη συνεργασία με τη ΔΥΠΑ και έτσι θα συνεχίσουμε και στο εξής, με στόχο πάντα την αναζήτηση λύσεων που θα διευκολύνουν όλους εσάς και φυσικά θα συμβάλλουν και στη μείωση της ανεργίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Εισηγητής από την Δημόσια Υπηρεσίας Απασχόλησης ήταν ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος , ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά όλα τα προγράμματα απασχόλησης, μέσω των οποίων οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχυθούν με προσωπικό, με μεγάλο ποσοστό επιδότησης.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.