Δ.Σερρών – Σύμβαση για την προμήθεια ενός πολυμηχανήματος τύπου Unimog και παρελκόμενων εξαρτημάτων

σύμβαση προμήθεια πολυμηχανήματος Unimog
- Διαφήμιση -

Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια ενός πολυμηχανήματος τύπου Unimog και παρελκόμενων εξαρτημάτων

Τη σύμβαση για την προμήθεια ενός πολυμηχανήματος τύπου Unimog και όλων των παρελκομένων εξαρτημάτων υπέγραψαν την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον ανάδοχο, Κώστα Καββαδία.

- Διαφήμιση -

Το έργο είναι Προϋπολογισμού 380.000 ευρώ με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από ίδιους πόρους και από το πρόγραμμα Φιλόδημος.
«Είναι ένα μηχάνημα απολύτως απαραίτητο για τις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών, που σηματοδοτεί και την προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια για τον εκσυγχρονισμό του στόλου μας με νέα οχήματα μεγάλης αποτελεσματικότητας. Αυτό το πολυμηχάνημα θα μπορούμε στο Δήμο Σερρών να το χρησιμοποιούμε σε πολλές δράσεις και να το λειτουργούμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι ένα όχημα τύπου 4χ4,το οποίο χρησιμεύει ως εκχιονιστικό, ως αλατοδιανομέας, ως κλαδευτικό και ως χλοοκοπτικό μηχάνημα και θα συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα εξαρτήματα», επεσήμανε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε ότι αυτό το πολυμηχάνημα έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα οχήματα, τα οποία παρελήφθησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ήδη χρησιμεύουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Σερραίους πολίτες. «Τους προηγούμενους μήνες παραλάβαμε και χρησιμοποιούμε στον καθαρισμό της πόλης ένα(1) σύγχρονο αναρροφητικό σάρωθρο και πέντε(5) ηλεκτροκίνητα χειραμαξίδια, ενώ το επόμενο διάστημα παραλαμβάνουμε πέντε(5) απορριμματοφόρα, ένα(1) καδοπλυντήριο και μία(1) υδροφόρα στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης του στόλου καθαριότητας, συνολικού προϋπολογισμού 1,45 εκατ.ευρώ, που υλοποιείται με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους και από το πρόγραμμα Φιλόδημος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σερρών.

Από τη δική του πλευρά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παναγιώτης Καρακολίδης τόνισε ότι το νέο αυτό πολυμηχάνημα συνιστά ένα σπουδαίο «όπλο» για το Δήμο Σερρών, καθώς με τις λειτουργίες και τα παρελκόμενα που διαθέτει θα μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο για τις ανάγκες της Καθαριότητας και του Πρασίνου όσο και για εκείνες της Πολιτικής Προστασίας και των Έργων.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.