Δήμος Σερρών – Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Δημοτική Κοινότητα Σερρών Συνεδρίαση Κατεπείγουσα Οικονομικής Επιτροπής Δ.Σερρών επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Σερρών Δ.Σερρών - Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σερρών -serrespost
- Διαφήμιση -

Δήμος Σερρών – Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 και ώρα 13:00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: « Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην κ. ΓΚΑΝΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ιδιοκτήτρια καταστήματος με την επωνυμία «—–» επί της οδού Πατρών & Ζακύνθου γωνία».

2ο ΘΕΜΑ:
«Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ. ΓΟΥΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ του Θωμά με την επωνυμία «ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ» επί της οδού Παύλου Μελά & Κερκύρας».

- Διαφήμιση -

3ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος κ. ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Θεοχάρη με την επωνυμία “FIDEL” επί της οδού Κ. Καραμανλή 33»

4ο ΘΕΜΑ:
« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος κ. ΤΣΙΟΛΑΡΙΔΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ με την επωνυμία «ELITE VAPE & COFFEE» επί της οδού Χατζηϊακώβου αρ.26».

5ο ΘΕΜΑ:
«Θεσμοθέτηση θέσης στάθμευσης δικύκλων στην οδό Χρ. Σμύρνης 2 ».

6ο ΘΕΜΑ: «Διαχείριση νόμιμων υφιστάμενων θέσεων στάθμευσης επί της οδού Ερμού».

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.