ΑΝΕΣΕΡ – Ενημερωτική εκδήλωση για τους δημότες του Δ.Αμφίπολης

ΑΝΕΣΕΡ - Ενημερωτική εκδήλωση Δ.Αμφίπολης
- Διαφήμιση -

ΑΝΕΣΕΡ – Ενημερωτική εκδήλωση για τους δημότες του Δ.Αμφίπολης

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Κέντρο Διερμηνείας στην Αμφίπολη, η ημερίδα – διαβούλευση μεταξύ ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε. και δημοτών – φορέων του Δήμου.

- Διαφήμιση -

Παρόντες στην ενημέρωση ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Διευθ. Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καριπίδης, η διευθύντρια κα Ελένη Τριανταφύλλου, ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθος δημοτών που θέλησαν να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα LEADER σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση.

ΑΝΕΣΕΡ - Ενημερωτική εκδήλωση για τους δημότες του Δ.ΑμφίποληςΗ ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε. λειτουργώντας το διάστημα αυτό ως υποψήφια ομάδα για τον σχεδιασμό και για την εφαρμογή του νέου προγράμματος LEADER στο Νομό Σερρών στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων για την επιλογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης της παρέμβασης Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΗΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤοΚ- ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027, σχεδίασε και εφαρμόζει ένα πρόγραμμα ανοικτής διαβούλευσης με το σύνολο των φορέων του Ν. Σερρών και τον τοπικό πληθυσμό, με σκοπό τον καθορισμό του εταιρικού σχήματος, την επιλογή της περιοχής παρέμβασης του προγράμματος LEADER, την ιεράρχηση των αναγκών και τον καθορισμό της στρατηγικής του τοπικού προγράμματος.

ΑΝΕΣΕΡ - Ενημερωτική εκδήλωση για τους δημότες του Δ.ΑμφίποληςΔεδομένου ότι το πρόγραμμα LEADER αφορά αγροτικές περιοχές και προωθεί την αειφόρο ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας τα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, η διαβούλευση με τον τοπικό πληθυσμό αποτελεί σημαντική παράμετρο αυτής της διαβούλευσης στο σχεδιασμό του νέου προγράμματος.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.