Ενημερωτικό Σεμινάριο από το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών

Σεμινάριο Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν.Σερρών
- Διαφήμιση -

Ενημερωτικό Σεμινάριο από το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προσπάθεια ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών της, της νέας Διοίκησης του Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών.

- Διαφήμιση -

Το απόγευμα της Τετάρτης (15/3/2023) στην αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου των Σερρών, το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών “ο ¨Ήφαιστος” κάλεσε τα μέλη του να συμμετάσχουν σε ένα ενδιαφέρον ενημερωτικό σεμινάριο για τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες που ισχύουν στον τομέα της τοποθέτησης κουφωμάτων, μία πρωτοβουλία που έλαβε σάρκα και οστά με τη βοήθεια της ARCHITECTURAL ALUMINUM ACADEMY, η οποία ανέλαβε το κομμάτι της συμβουλευτικής, της τεχνικής υποστήριξης και της επαγγελματικής κατάρτισης.


Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κεντρικό ομιλητή, κο Παύλο Παύλου – Senior Trainer της ARCHITECTURAL ALUMINUM ACADEMY για τις υφιστάμενες νέες τεχνολογίες, ενώ συμμετοχή στο σεμινάριο είχε και η κα Βασιλική Τζίκα – Διευθύντρια Τμήματος της ARCHITECTURAL ALUMINUM ACADEMY.

Στόχος της διεξαγωγής του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των επαγγελματιών με τη σύγχρονη τεχνογνωσία και η μεταλαμπάδευση γνώσεων που συμβαδίζουν με τις συνεχώς ανανεούμενες εξελίξεις του εν λόγω επαγγελματικού πεδίου.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι Πρόεδροι του ΕΒΕΣ και της ΟΕΒΕΣΣ, Αθανάσιος Μαλλιαράς και Σωτήριος Κοτσαμπάς, οι οποίοι αναφερόμενοι στον αρχικό τους χαιρετισμό στην προσπάθεια αυτή του Σωματείου μετέφεραν τα συγχαρητήριά τους, αλλά και τη διαβεβαίωση πως θα είναι στο πλευρό όλων των μελών του και θα στηρίζουν με κάθε τρόπο ανάλογες μελλοντικές πρωτοβουλίες.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.